Головна | Реєстрація | Вхід | RSS


Меню сайту
Міні-чат
200
Статистика сайту

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Flag Counter Flag Counter
Головна » 2015 » Травень » 14 » 15 травня-Міжнародний день сім'ї!
8:47:00
15 травня-Міжнародний день сім'ї!

 

    Навесні багато свят, причому, не лише професійних, а й загальнолюдських - близьких всім і кожному. До таких свят відноситься Міжнародний день сім'ї, що відзначається 15 травня.
    Існує приказка: «Мій дім - моя фортеця». Але «дім» - це не тільки чотири стіни, сенс тут закладений набагато ширший. Фортеця - це в першу чергу сім'я: ті люди, які живуть під одним дахом, ділять між собою всі радощі й негаразди і в першу чергу приходять один до одного на допомогу.
    Слово «сім'я» складається з поєднання двох слів: «сім» і «я», підкреслюючи вже в самій назві, що нормальним станом життя є об'єднання людини з іншими людьми, коли «один за всіх і всі за одного». За іншою версією «сім'я» походить від кореня «цім», що має відношення до насіння - тобто до народження і виховання дітей, продовження роду — адже саме це є основною метою укладення шлюбів.
     Ніхто не буде сперечатися з тим, що сім'я - основа будь-якого цивілізованого суспільства, адже дитині тут з народження прищеплюються необхідні для життя якості: здатність любити і поважати інших людей, піклуватися про них і зважати на їхні потреби. Саме сім'я є основним зберігачем загальнолюдських цінностей і культурних традицій свого народу, вона виступає сполучною ланкою між поколіннями. Тут починається формування людини як громадянина своєї країни.
    І хоча сім'я розвивається та видозмінюється разом із суспільством, чуйно реагуючи на вимоги свого часу, вона в той же час залишається стабільним і незмінним «осередком» в будь-якій державі. По становищу сім'ї в суспільстві можна судити про рівень розвитку країни в цілому.
    Міжнародний день сім'ї був заснований Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році.  Традиції святкування Дня сім'ї в різних країнах розрізняються, але єдині вони в одному: цей день - чудовий привід висловити своїм близьким почуття, які ми не проявляємо у суєті буднів. Це привід зібратися всією родиною за великим святковим столом і влаштувати собі свято, від усієї душі порадіти тому, що ми є один у одного. Ну і, звичайно, піднести членам сім'ї подарунки, які підкреслять взаємну любов і увагу. Оскільки свято символічне, то не обійтися і без символічного вираження наших почуттів за допомогою квітів. Бабусям і дідусям краще замовити квіти більш яскравих і теплих кольорів, які піднімають настрій і бадьорість духу. Молодим дівчатам добре підійдуть ніжні букети в рожевих тонах. Маленьким дітям можна оформити замовлення букетів з цукерок з додаванням квітів або м'яких іграшок, а улюблену дружину можна порадувати ексклюзивною екзотичною композицією, підкресливши незвичайними квітами своє виняткове ставлення до неї.
   Завжди любіть один одного, і нехай ніякі мінливості долі не зможуть роз'єднати найдорожче і найцінніше , що є в людини — її родину.
                                   Від усієї душі з Міжнародним Днем сім'ї вітає Вас 

                                               адміністратор сайту Сергій Ворона.

Переглядів: 807 | Додав: Sergius | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Флаги картинки
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz