Головна | Реєстрація | Вхід | RSS


Меню сайту
Міні-чат
200
Статистика сайту

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Flag Counter Flag Counter
Головна » 2013 » Вересень » 2 » З Днем народження, мій улюблений сайте! 3 вересня 2013 року тобі виповнюється 2 роки!
10:07:45
З Днем народження, мій улюблений сайте! 3 вересня 2013 року тобі виповнюється 2 роки!
    
     Два роки тому,3 вересня 2011 року, сталася важлива подія —Ти,мій любий сайте, народився на сторінках інтернетпростору.... Цьому важливому дню передувала дуже кропітка і напружена робота твого автораадміністратора. Хоча сама ідея створити власний сайт виникла у мене абсолютно спонтанно. Щось не вдавалось з першого разу, щось лякало, часто не вистачало відповідних знань, вмінь і навичок із мови програмування HTML.... Відповіді на складні запитання вдавалось знайти на різних сайтах, форумах, у підручниках з веб-дизайну. Для оформлення дизайну сайту довелось використати один із стандартних шаблонів системи UCOZ( за що я цій системі та іі розробникам безмежно вдячний). Я помилявся, виправляв помилки і  рухався вперед. А невичерпним джерелом натхнення для мене завжди був мій любий 10—Б, а потім 11—Б клас.
  Різні інформативні повідомлення, конкурси, вікторини,актуальні статті, опитування, поради батькам та учням, важливі матеріали для роботи шкільного МО вчителів освітньої галузі "Суспільствознавство". Все це та багато іншої корисної інформації  Ви можете легко знайти на моєму сайті завдяки чіткій і зрозумілій системі пошуку та гіпертекстовим посиланням.
    Приємно відзначити, що тільки—но сайт з’явився на світ, його адміністратор ризикнув і взяв участь у Всеукраїнському конкурсі "Найкращий авторський освітній інтернет—сайт" у номінації "Сайти вчителів історії України".
   Але зупинятися на досягнутому я не збираюсь! Щиро обіцяю докласти максимум зусиль для твого вдосконалення, мій сайте! Я зроблю тебе більш сучасним, інтерактивним та візуально привабливим.  Відвідувачі сайту теж будуть приємно вражені новими захоплюючими інтернет—конкурсами та олімпіадами, причому не лише для учнівського контингенту, а й для моїх колег—вчителів з різних куточків України та всього світу. І хоча станом на 3 вересня 2013 року зібрано 23 прапора, для мене це означає не "лише 23", а "вже 23"! Я цим пишаюсь. Понад 55 тисяч переглядів мого сайту усього за 2 роки.... Багато це чи мало? Та це не так і важливо. Головне, щоб ці перегляди були корисними для Вас, мої любі друзі, і у Вас виникало щире бажання  повертатися знову і знову саме на цей сайт. А гостям я завжди радий. Тому і вдосконалив способи зворотнього зв’язку зі мною,адміністратором сайту. Більше того, створено групу користувачів даного сайту в соціальній мережі "Однокласники". Приєднуйтесь! Бо це лише початок! Буде весело, пізнавально і гаряче! Чекайте моїх креативних розробок незабаром
вже у вересні-жовтні! До зустрічі на сторінках сайту!

         З повагою і найкращими побажаннями,
                   адміністратор сайту  Сергій.

Переглядів: 554 | Додав: Sergius | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Флаги картинки
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz